Το eshop CAREPHARMACY.GR είναι προς ΠΩΛΗΣΗ
Οποιαδήποτε παραγγελία μέσα σε αυτό το κατάστημα δεν θα εκτελείται ή δεν θα παραδίδεται
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ με το info@carepharmacy.gr

Τηλεφωνική Παραγγελία: 2310 947 150

Καλώς Ηλθατε

 

   Πολιτική Επιστροφών

Η εταιρεία μας Carepharmacy-Ιωάννα Γκρόζου παρέχει τη παρακάτω πολιτική επιστροφών από αυτή τη σελίδα:

.
1

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, πραγματοποιείται επιστροφή ολόκληρου του χρηματικού ποσού, που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας και των εξόδων αποστολής.

2

Σε περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο πελάτης. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

3

Σε περίπτωση που η ημερομηνία λήξης έχει υπερβεί το αναγραφόμενο χρονικό όριο, πραγματοποιείται επιστροφή ολόκληρου του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας και των εξόδων αποστολής.

4

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και υπάρχει εγγύηση από την εταιρία αυτού, τότε πραγματοποιείται αντικατάσταση του προϊόντος, ύστερα από συνεννόηση με την εταιρία.

5

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία βρίσκεται στην αρχική της μορφή

6

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας

7

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας

8

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής και η συσκευασία επιστροφής τους θα είναι με το κουτί τους, δηλαδή να μην καταστρέφεται το προϊόν.

9

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

10

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το carepharmacy.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

11

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών του carepharmacy.gr. Αν επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος με κάποιο άλλο, η χρέωση μεταφορικών γίνεται ανά περίπτωση και μπορεί να φτάσει μέχρι του ποσού των 3€ (ανάλογα με τη διαφορά τιμής των προϊόντων αλλαγής με το προϊόν προς επιστροφή)

12

Δεν γίνονται επιστροφές σε Γάλατα και είδη βρεφικής διατροφής για λόγους ασφάλειας και ποιότητας.

13

Παρακαλούμε να αποστείλετε τα προϊόντα που έχετε συνεννοηθεί μας στη διεύθυνση:
Μάρκου Μπότσαρη 118, 54445, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη