Το eshop CAREPHARMACY.GR είναι προς ΠΩΛΗΣΗ
Οποιαδήποτε παραγγελία μέσα σε αυτό το κατάστημα δεν θα εκτελείται ή δεν θα παραδίδεται
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ με το info@carepharmacy.gr

Τηλεφωνική Παραγγελία: 2310 947 150

Καλώς Ηλθατε

Ο Γιώργος Κορρές είναι ο εμπνευστής και ‘οδηγός’ της ΚΟΡΡΕΣ, η οποία ιδρύθηκε το 1996, έχοντας τις ρίζες της στο παλαιότερο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο της Αθήνας, τον πρώτο επαγγελματικό σταθμό του Γιώργου, ενώ ήταν ακόμα φοιτητής. Εκεί άρχισε να πειραματίζεται με τα φυσικά φαρμακευτικά συστατικά, αναπτύσσοντας παρασκευάσματα από βότανα, φάρμακα φυσικής προέλευσης και στη συνέχεια καλλυντικά προϊόντα.
Το πρώτο προϊόν ΚΟΡΡΕΣ ήταν ένα αρωματικό σιρόπι για το λαιμό με μέλι και γλυκάνισο, εμπνευσμένο από το θερμαντικό ρακόμελο που έφτιαχνε ο παππούς Γιώργος Κορρές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο. Το πρώτο καλλυντικό προϊόν - και best-seller παγκοσμίως έως σήμερα - ήταν η Κρέμα 24-ωρης Ενυδάτωσης Άγριο Τριαντάφυλλο , η πρώτη φυσική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης.

Σήμερα, η ολοκληρωμένη σειρά της ΚΟΡΡΕΣ περιλαμβάνει πάνω από 400 φυσικά και πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα με γκάμα που εκτείνεται από την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών μέχρι τα προϊόντα μακιγιάζ, τα αντηλιακά και τις θεραπείες από βότανα. Η παρασκευή όλων αυτών των προϊόντων βασίζεται σε τέσσερις ομάδες φυσικών συστατικών: βότανα με φαρμακευτικές ιδιότητες, βότανα από την ελληνική χλωρίδα, βρώσιμα συστατικά και υψηλής αποτελεσματικότητας φυσικά δραστικά. Η χρήση συγκεκριμένων χημικών ενώσεων αποφεύγεται και αυτά τα υλικά αντικαθίστανται από άλλα το ίδιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά, φιλικά προς την επιδερμίδα και το περιβάλλον. Οι αξίες μας παραμένουν οι ίδιες με εκείνες των ημερών του φαρμακείου. Δεσμευόμαστε στη χρήση βοτάνων και φυσικών συστατικών υψηλής ποιότητας, φιλικών στην επιδερμίδα και το περιβάλλον και κλινικά ελεγμένων για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Προϊόντα προσιτά για να επιτρέπουν την καθημερινή χρήση αλλά ταυτόχρονα υψηλής αισθητικής αξίας.

KORRES


.

Helpdesk Carepharmacy Απορία; Ρωτήστε μας εδώ